Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Λουκάς 16:28. διότι έχω πέντε αδελφούς· διά να μαρτυρήση εις αυτούς, ώστε να μη έλθωσι και αυτοί εις τον τόπον τούτον της βασάνου.


Ένας άνθρωπος είρωνας και χωρίς καθόλου θεοσέβεια,άκουγε την ιστορία του πλούσιου και του Λαζάρου,με την φλόγα της κόλασης κ.τ.λ.
- Αυτά όλα είναι απλές εικόνες της φαντασίας...σχολίασε.
Δίπλα του στεκόταν ένας φωτισμένος άνθρωπος του Θεού,και του είπε.
- Αν αυτά είναι απλές εικόνες της φαντασίας,φαντάσου πως θα είναι στην πραγματικότητα,η κόλαση,η αιώνια απώλεια και ο χαμός.
Κάποιος πιστός άνθρωπος έλεγε χαρακτηριστικά όταν τον ρωτούσαν τι είναι κόλαση,και απαντούσε...θα είναι να ξέρεις πως ο Χριστός σου κτύπησε την πόρτα και του είπες όχι.Θα είναι να θυμάσαι πως είχες ευκαιρίες πολλές να δεχθείς την Ζωή και την Βασιλεία Του,και Του γύρισες την πλάτη.Κόλαση θα είναι να τριγυρίζουν στο μυαλό σου οι εικόνες των πιστών ανθρώπων που σου μιλούσαν για τον Χριστό,σε υπηρετούσαν,και σε συμβούλευαν ν αλλάξεις για το συμφέρων σου το αιώνιο.
Αλλά εσύ προτίμησες τον εγωισμό και την ζωούλα σου.
Αυτές οι σκέψεις θα σε τρελαίνουν σε μια κατάσταση βασανιστική χωρίς τέλος,χωρίς ελπίδα,αλλά το κυριότερο χωρίς νέες ευκαιρίες.

Ας μας συγκλονίσει αυτή η σκέψη,ΑΙΩΝΙΑ ΧΑΜΕΝΟΣ,και ας μας παρηγορήσει μια άλλη σκέψη,ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ.
Όλα όσα λέει ο Λόγος του Θεού είναι αλήθεια και μόνο αλήθεια,για την αγάπη του Θεού,αλλά και για την δίκαιη οργή και κρίση Του,για την ανυπακοή και τον εμπαιγμό.Δεν αργεί αυτή ημέρα σύμφωνα με τα σημεία των καιρών που μας προειδοποιεί ο Λόγος Του.Σήμερα όμως είναι ακόμα μια μέρα ευκαιρίας να έρθεις κοντά Του.Η Αγάπη Του σε καλεί να δεχθείς τον Ιησού Χριστό,που είναι η Οδός σωτηρίας και συμφιλίωσης μαζί Του...Γιατί ο Θεός αγάπησε με μια τέτοια αγάπη τον κόσμο, ώστε πρόσφερε το Γιο του το Mονογενή, για να μη χαθεί ο καθένας που πιστεύει σ αυτόν αλλά να έχει ζωή αιώνια.Ιωάννην 3:16..
Δεν θέλει ο Θεός να χαθείς για πάντα,αλλά να ζήσεις αιώνια μαζί Του στο ουρανό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.