Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Θαύματα γίνονται σήμερα;


Η γυναίκα του ήταν πιστή στον Θεό,και άνθρωπος προσευχής.Ο ίδιος όμως ούτε να ακούσει για τον Χριστό δεν δεχόταν,και τη δυσκόλευε στο να πηγαίνει στην συνάθροιση και στο έργο του Θεού.Εκείνη συνέχιζε να προσεύχετε για τον σύζυγό της,καθώς και για το παιδί τους.
Ένα βραδάκι ο γιός τους,καθώς παρακολουθούσε τηλεόραση,αποκοιμήθηκε στον καναπέ.Σε λίγο μπήκε ο πατέρας του,τον είδε,και ξάπλωσε κοντά του.Νύσταξε κι'αυτός,και πάνω που κόντευε να τον πάρει ο ύπνος,χτύπησε δίπλα τους το τηλέφωνο.
Ήταν κάποιοι φίλοι του γιου του,που τον ζητούσαν.Χωρίς να πολυκαταλαβαίνει τι κάνει,σαν να μη δούλευε το μυαλό του,τους απάντησε πως δεν είναι στο σπίτι κι ούτε ξέρει πότε θα έρθει.Και συνέχισε τον υπνάκο του.Τα συνταρακτικά νέα έφτασαν το πρωί.Το ίδιο βράδι όλοι εκείνοι οι νεαροί,που παραλίγο θα ήταν μαζί τους ο γιος τους σκοτώθηκαν σε μια λεωφόρο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
Τότε κατάλαβε ότι ήταν ο Θεός που τους είχε γλιτώσει.
Πως ήταν η πίστη της γυναίκας του που τραβούσε πάνω τους την εύνοια του Θεού, και την προστασία Του.Συντριμμένος την επόμενη φορά τη συνόδεψε στην εκκλησία,ενδιαφέρθηκε να μάθει για την αγάπη του Θεού,για την θυσία του Ιησού Χριστού,ταπεινώθηκε μπροστά Του και εξομολογήθηκε την αμαρτία του στον Λυτρωτή του Ιησού Χριστό.
Θαύματα γίνονται και στις μέρες μας.Αρκεί να έχουμε μάτια να βλέπουμε,καρδιά να τα διακρίνουμε, και πίστη να γευόμαστε τη δύναμη του Θεού στη ζωή μας.
Δεν υπάρχει ούτε τύχη, ούτε συμπτώσεις.
Υπάρχει ο Θεός που κατευθύνει τα πάντα στη ζωή μας,στο σπίτι μας,στα παιδιά μας,αρκεί εμείς να τον εμπιστευόμαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.