Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ρωμ.5:12. Διά τούτο καθώς δι' ενός ανθρώπου η αμαρτία εισήλθεν εις τον κόσμον και διά της αμαρτίας ο θάνατος, και ούτω διήλθεν ο θάνατος εις πάντας ανθρώπους, επειδή πάντες ήμαρτον·

Ένας δεκατετράχρονος από το Έσσεν της Γερμανίας,επέστρεφε στο σπίτι του από το σχολείο,όταν είδε μια μικρή φλεγόμενη μπάλα να έρχεται κατά πάνω του.
Πριν προλάβει να αντιδράσει,ένιωσε ένα δυνατό πόνο στο χέρι του και αμέσως μετά ακούστηκε δίπλα του κάτι σαν έκρηξη.Τελικά το περίεργο αυτό αντικείμενο ήταν ένας μετεωρίτης στο μέγεθος ενός μπιζελιού.Η πτώση του στο έδαφος προκάλεσε κρατήρα 30 εκατοστών,και για αρκετές ώρες τα αυτιά του βούιζαν.
Η πιθανότητα να κτυπηθεί κάποιος άνθρωπος από μετεωρίτη λένε οι επιστήμονες,είναι μία στα 100 εκατομμύρια,γιατί οι περισσότεροι μόλις εισέλθουν στη γήινη ατμόσφαιρα διαλύονται.

Η πιθανότητες όμως να κτυπηθεί κάποιος άνθρωπος από την αμαρτία είναι 100% τοις εκατό "επειδή πάντες ήμαρτον",και οι επιπτώσεις της είναι πολλές.Είναι πληγές βαθιές αγιάτρευτες,που καίνε και πονάνε πολύ,αλλά το χειρότερο είναι ο μισθός της αμαρτίας ο θάνατος,που σφραγίζει αδυσώπητος την μικρή πορεία μας εδώ στη γη,όσα χρόνια κι αν ζήσουμε,όσο όμορφα κι αν περάσουμε,όση υγεία κι αν έχουμε,αλλά και όσα προνόμια διαθέτουμε.
Αν στην πορεία σου όμως συναντήσεις και δεχθείς τον Ιησού Χριστό,Αυτός δεν θα σε πληγώσει,αλλά θα γιατρέψει κάθε σου πληγή όσο βαθιά κι αν είναι,θα εξαλείψει κάθε αμαρτία μέσα από την καρδιά σου,και θα σε φέρει από τον αιώνιο θάνατο στη αιώνια ζωή.Οι πιθανότητες γι αυτό;....100% τοις εκατό εξαρτάτε από εσένα.Η επιλογή είναι εξ ολοκλήρου δική σου!!!
Εκείνος έκανε το χρέος Του,δίνοντας τον Εαυτό Του στο σταυρό του Γολγοθά,για να γίνει Σωτήρας σου,και να σου χαρίσει ζωή καθαρή,άφθονη αιώνια κοντά Του..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.