Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ

Ο Ιησούς Χριστός είναι η μόνη αληθινά πολιτική λύση γιατί με το δικό Του ζωοποιό πνεύμα αλλάζουν τα πάντα,καταρρέουν οι ψευδαισθήσεις,ανοίγουν τα μάτια μας,διορθώνουμε όσα πρέπει να διορθωθούν και τα υπόλοιπα εμπόδια αυθαίρετα κατασκευάσματα τα γκρεμίζουμε για να οικοδομηθεί η πόλη νέα η δική Του...

Αυτή η πόλη έχει αρχίσει να δημιουργείται από τη στιγμή που ήλθε ο Χριστός στη γη μας και αποτελείται από αγανακτισμένους όλης της γης που θεωρούν το θρησκευτικό ,πολιτικό και κοινωνικό σύστημα αποτυχημένο, άδικο, άνομο, και νεκρό. Ας διαχωρίσουμε τη θέση μας,ας μη σκύβουμε το κεφάλι άλλο στη δουλεία που μας σκοτώνει ηθικά, κοινωνικά, οικονομικά. Ας κάνουμε τη δική μας μεταρρύθμιση,αναδιάρθρωση,διόρθωση των πάντων.

Αν όλοι μαζί στρατευθούμε και γίνουμε Ένα με τον αρχηγό και τελειωτή της πίστης μας ,τον Βασιλιά Χριστό ,τότε θα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι. Όπου διοικεί το πνεύμα του Χριστού εκεί η ελευθερία μας. Είναι η ζώσα ελευθερία του πνεύματος που δεν θα μπορεί να κατασταλεί,και να απαγορευθεί απο κανένα νεκρό σύστημα,είτε πολιτικό είτε θρησκευτικό,τα οποία αναδεύονται στην ίδια φούσκα της αλλοτρίωσης.

Μόνο αν ενωθούμε,αν πετάξουμε τις μπάρες που μας κρατούν απομονωμένους και ανήμπορους ,τότε θα δούν πραγματικά το έργο του Χριστού,πως ανασταίνει τους νεκρούς,πως δίνει φως στους τυφλούς ,πως ευαγγελίζεται στους πτωχούς,πως σώζει,πως συγχωρεί,πως σηκώνει,πως γιατρεύει, πως σοφίζει ,πως φτιάχνει τη δική Του πόλη. Είναι ανάγκη να σηκώσουμε τα μάτια μας και να δούμε την άγια πόλη Του,το όραμα της βασιλείας Του,τα στάχυα που ήδη γέρνουν και είναι έτοιμα για θερισμό.



Απόσπασμα από http://www.maranatha.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=802:2012-04-24-14-13-53&catid=15:-&Itemid=137

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.